Porsche Uitlijnen

Uw Porsche uitlijnen? Bij Guldenberg hebben we alle kennis in huis om uw wielstanden perfect uit te lijnen en uw Porsche precies zo te laten sturen als u wenst. In tegenstelling tot de gemiddelde amateur-monteur die gewoon de instructies van het beeldscherm volgt en eigenlijk niet begrijpt wat er wordt aangepast weten wij precies hoe de wielgeometrie van je Porsche functioneert en welke effecten de verschillende hoeken en dimensies uitoefenen op het weggedrag. Voor het uitlijnen hebben we een zeer nauwkeurig en geavanceerd 3D alignment systeem van John Bean / Snap-on.

Daarnaast weten we vanuit de ervaring in de autosport ook precies wat er nodig is voor het optimaliseren van prestaties.

Daarom kunnen we niet alleen uw Porsche uitlijnen binnen de specificaties en toleranties die Porsche als advies meegeeft aan zijn modellen, maar ook speciaal op verzoek van u als klant het weggedrag optimaliseren naar wens.

Voor de echte sportieve rijders en circuit-racers kunnen wij uiteraard de wieldrukken uitwegen en fine-tunen i.c.m. het uitlijnen.

porsche 996 carrera uitlijnen
porsche wiel uitlijning specificaties

Een afspraak maken?

Neem nu direct contact op

  • Thomassen photography
  • Snap-On
  • 2manydots
  • Mobil1