Go racing

Racing Experience

Een dag op het circuit. De perfecte combinatie van een ongedwongen sfeer en competitieve omgeving. Een ontspannen middag netwerken of teambuilding onderbroken door 200+ km/h over het rechte stuk en met piepende banden door de chicane. Guldenberg Racing biedt een compleet verzorgde dag voor bedrijven en groepen met de mogelijkheid om zelf te rijden of mee te rijden met een ervaren coureur.

Wat de samenstelling van uw groep ook is, Guldenberg Racing heeft voor u een pakket op maat. Onder enthousiaste en persoonlijke begeleiding worden alle ins en outs van de auto en het circuit inzichtelijk gemaakt. Met veel aandacht voor veiligheid wordt door een professioneel team met ruime ervaring op en om het circuit een spannende, leerzame en vooral onvergetelijke dag georganiseerd.

Je eigen Race-Carriere:

1. Introduction & Fia Licence
2. Race & Training
3. Buy or Build

Niemand racet om achteraan te rijden. Daarom draait bij ons alles om kwaliteit en service. Vanaf de eerste stappen op het circuit tot de complete begeleiding en technische ondersteuning. Altijd met persoonlijke aandacht, oog voor detail, kwaliteit en duurzaamheid. Wij gaan tot het uiterste en hebben hetzelfde doel: plezier op het circuit en het beste resultaat!

Guldenberg biedt:

Introduction & FIA licence

Voor je besluit tijd en geld te steken in het racen, is het leuk en raadzaam eerst eens onder persoonlijke begeleiding de eerste meters op het circuit te maken. Door het huren van een van de auto’s van Guldenberg en directe instructie in de auto is dit een laagdrempelige en veilige manier om de racewereld te verkennen. Enthousiast geworden? Tijd voor stap 2:

Van auto tot training: samen zorgen we dat niets in de weg staat bij het halen van de race-licentie. In een van de geprepareerde en gecertificeerde Porsches van Guldenberg Racing krijgt u persoonlijke training. Alle materialen zijn onze zorg, waardoor u alle aandacht kunt besteden aan het halen van de licentie.

Untitled-1

Race & Training

U kunt bij Guldenberg een auto huren, leasen of laten servicen en zo compleet verzorgd het circuit op. In samenspraak wordt er een budget vastgesteld en trainingsschema gemaakt. Zo is racen leuk en overzichtelijk. U hoeft alleen met helm en overall op het circuit te verschijnen, de rest regelen wij.
Guldenberg biedt een complete ondersteuning op het circuit: reserve onderdelen, last minute aanpassingen en reparaties. We gaan samen voor het beste resultaat. U in de auto, wij in de pitstraat.

Persoonlijke training in de auto: samen gaan we op zoek naar elke verloren seconde op het circuit. Het is met racen net als alle andere dingen: hoe beter je er in bent, hoe leuker het wordt! Ook hebben wij data-log mogelijkheden om te registreren waar u op het circuit iets laat liggen. Én de expertise om u te helpen daar wat aan te doen.

Buy or Build

U wilt uw eigen auto die aansluit op uw specifieke wensen. Wij hebben de expertise en ervaring om u goed te adviseren bij het kopen van een auto of Guldenberg bouwt voor u de ideale auto voor het circuit. Met oog voor prijs en vooral kwaliteit. Snel, veilig, mooi maar vooral: compromisloos het beste. Samen voorkomen we dat u te veel betaalt, maar ook dat u aan de kant staat te kijken omdat het materiaal u in de steek laat. Wij weten waar u op kunt besparen, en waar u moet kiezen voor duurzaamheid en kwaliteit. De duurste race is de race waar u geen plezier aan beleeft.

  • Thomassen photography
  • Snap-On
  • 2manydots
  • Mobil1